Rakija od Kajsija

Apricot Brandy

Kajsija je voće koje se koristi u svežem stanju za jelo ili se preradjuje u sokove, kompote ili džemove. Mali procenat odlazi na proizvodnju rakije ali se zato dobija izuzetno cenjena rakija karakteristična po svojoj aromi. Rakija kajsijevača koju proizvodi „Rajal“ se radi od 6 različitih sorti kajsija, sadrži 42 vol. % alkohola jer je tada na ukusu puna, harmonična i pitka sa izraženom aromom vrste.

„Rajal“ rakiju od kajsija možete pronaći u flašama od 0.7l kao i u bocama od jednog litra.

Za više informacija o dostupnim količinama, poručivanju i ostalim podacima, molimo Vas da nas kontaktirate!

Rakija Viljamovka

Pear Brandy

Kada je u pitanju rakija od kruške treba znati da se ona najčešće priprema od sorte poznate kao ” Viljamovka “, pa se tako zove i industrijsko piće koje nastaje ovim putem. Proizvodnja Viljamovke (Vilijamovke) počinje berbom plodova sorte Vilijam kada oni dostignu punu biološku zrelost. To je stanje kada se nakupi dovoljna količina minerala, vitamina i šećera ali ne u potpunosti. Nakon branja plodovi se dozrevaju desetak dana na blago promajnom mestu da bi skrob iz mesa ploda prešao u fermentabilne šećere. Nakon dozrevanja plodovi potpuno omekšavaju, spremaju se za vrenje i nakon toga dolazi na red pečenje rakije.

„Rajal“ rakija od kruške sorte Vlijamovke sadrži 42 vol. % alkohola i možete je kupiti u flašama od 0.7l i 1 litra.

Rakija od Dunja

Quince Brandy

Rakija od dunja je jedno od najpopularnijih pića u Srbiji. Plodovi dunje se uglavnom prerađuju u sokove ili džemove ali rakija dobijena od dunja predstavlja izuzetno cenjeno piće. Pošto dunje sadrže mali procenat šećera potrebno je što duže ih ostaviti na stablu do pune zrelosti ili čak i do blage prezrelosti. Branje se uglavnom obavlja ručno pri čemu se uklanjaju peteljke.

U procesu proizvodnje, „Rajal“ rakija se pravi od sorte „Leskovčanka“ i to od ženki što joj daje posebno bogatu aromu i pun ukus, a kod uživaoca ove rakije ostavlja duboko sećanje na nesvakidašnje iskustvo konzumiranja najkvalitetnijeg alkoholnog pića.

„Rajal“ rakiju od dunje možete pronaći u bocama od 0.7 i jednog litra.

Likeri Dunja, Kajsija i Viljamovka

Voćni liker sa medom

Ukoliko ste ljubitelj slatkih pića, nemojte propustiti da probate i naše „Rajal“ likere. U pitanju su likeri od dunje, kajsije i viljamovke.

Recept po kome se izrađuju naši likeri je star više od 200 godina. Aromu likera smo obogatili dodatkom meda iz banatskih pustara. Sama proizvodnja likera je dugotrajan i komplikovan proces koji smo uspešno priveli kraju nakon pune četiri godine. Probajte ovaj naš proizvod i lično se uverite u njegov kvalitet.